Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Почнува 58. МТФ „Војдан Чернодрински“

Прегледи: ...

Дата: 7-Јуни-2024

Време траење: 00:02:47

Категории: КУЛТУРА

Вечерва во Прилеп се отвора 58. Македонски театарски фестивал „Војдан Чернодрински“. 11 претстави се во конкуренцијата за награди, но нуди и богата придружна програма. Известува Елизабета Митреска.