Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Изложбата „Корени – три генерации“ отворена во Музеј галеријата во Кавадарци

Прегледи: ...

Дата: 1-Јуни-2024

Време траење: 00:01:55

Категории: КУЛТУРА

Изложбата „Корени три генерации“ на семејството Ташковски, нуди 60 дела работени во акварел, масло на платно и акрил. Авторите татко и ќерка Васко и Лара Ташковски наместо да говорат за своите дела, оставија присутните да го видат и оценат нивниот труд...

Петар Печков