Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..




Нов протест на производителите на домати од струмичко

Прегледи: ...

Дата: 25-Мај-2024

Време траење: 00:01:35

Категории: МАКЕДОНИЈА

Струмичките производители втор ден протестираат барајќи средба со владини претставници да се најде решение со ниските откупни цени на доматите на почетокот на бербите. Најавија дека во понеделник ќе ја блокираат Струмица оти во државата никој не мисли за обичниот земјоделец...
Ване Трајков