Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Последиците од климатските промени се опасни

Прегледи: ...

Дата: 25-Мај-2024

Време траење: 00:03:51

Категории: МАКЕДОНИЈА

Намален род, губење ендемски видови, поплави и суши ќе бидат се почести појави поради интензивирање на климатските промени што се случуваат насекаде во светот. Секоја држава индивидуално си крои стратегии за како побезболно да ги преживува, кај нас суштински е да се подигне свеста. За таа цел во градски парк на школка денеска се одржува настан „Бараме климатска акција сега!“ на којшто се упатува порака за преземање акција за превенција од негативните климатски влијанија врз нашата држава, во организација на „Гоу Грин Скопје“.
Александра Велинова исвестува од Градски парк Скопје.