Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Се очекува рекордна туристичка сезона

Прегледи: ...

Дата: 25-Мај-2024

Време траење: 00:02:20

Категории: МАКЕДОНИЈА

Охридскиот градоначалник Кирил Пецаков очекува рекордна туристичка сезона. Хендикеп и ова лето ќе биде тоа што плажите не ќе можат да се уредат по светски стандарди, а хотелите не можеа да доградат нови содржини, бидејќи сè уште не е донесен планот за управување со охридското крајбрежје...
Сашо Нелоски