Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Последиците од сушата лани предизвикана од хаваријата на системот „Макарија“, се чувствуваат и годинава со намален род

Прегледи: ...

Дата: 25-Мај-2024

Време траење: 00:01:54

Категории: МАКЕДОНИЈА

За две години овоштарите од Росоман и Градско, по хаваријата на системот „Макарија“ од мај лани, уште ги чувствуваат последиците од сушата. И годинава е намален родот на кајсиите, праските, црешите...

Петар Печков