Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Нови протести и блокади на земјоделците од струмичко

Прегледи: ...

Дата: 24-Мај-2024

Време траење: 00:01:23

Категории: ЕКОНОМИЈА

Нови протести и блокади на земјоделците од струмичко. Денеска излегоа производителите на домати, гневни на почетната откупна цена. Го повикаа министерот да ги посети и да се најде модел за повисока цена …

Ване Трајков