Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Потребна е стратегија за зголемување на домашното производство

Прегледи: ...

Дата: 24-Мај-2024

Време траење: 00:02:04

Категории: ЕКОНОМИЈА

Од земјоделска земја која извезуваше, станавме увозно зависни од храна. Ако продолжи трендот на увоз од 80 отсто ќе бидеме 100 проценти зависна земја. Потребни се итни реформи и стратегија да се искористат природните ресурси и потенцијалот на земјоделството да го зголеми растот порачуваат земјоделците, трговците и директорот на Светска банка за Северна Македонија, Масимилијано Паолучи...

Александра Велинова