Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Се повеќе жени се одлучуваат за свој бизнис

Прегледи: ...

Дата: 23-Мај-2024

Време траење: 00:01:51

Категории: ЕКОНОМИЈА

Се поголем број на жени се одлучуваат да отпочнат свој бизнис. „Предизвиците и потребите на жените претприемачки“- меѓународна конференција на која се разменуваа искуства во областа на занаетчиството. Беа промовирани и нови 18 мајстори жени кои добија диплома за успешно завршен испит. На дводневната меѓународна конференција, жени од земјава, Украина, Црна Гора, Косово, Србија и Албанија ќе дискутираат и за тоа каков тип на поддршка добиваат за вршење на дејност...

Ана Јосифоска-Тодоровска