Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Музички концерт „Мајска сесија – Дојди да се преслушаме“

Прегледи: ...

Дата: 22-Мај-2024

Време траење: 00:04:13

Категории: КУЛТУРА

По повод Денот на Европа, во организација на Јуроп Хаус, Скопје ќе биде домаќин на уникатен музички концерт насловен „Мајска сесија – дојди да се преслушаме“, кој ќе се одржи на платото пред универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ со почеток во 20:00 часот. Стари познати македонски хитови ќе се изведуваат од актуелни млади бендови.

Викторија Милевска разговара со евроамбасадорот Дејвид Гир