Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Граѓаните сè повеќе се задолжуваат кај банките

Прегледи: ...

Дата: 22-Мај-2024

Време траење: 00:01:49

Категории: ЕКОНОМИЈА

Најновиот извештај на Народната банка покажува дека вкупните кредити на месечно ниво се зголемени за 1,2%. Граѓаните не можат да живеат без кредит, или минус на сметките оти, како што велат, живејачката станува сè поскапа.

Борис Грујоски