Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Свечено затворање на „Танц Фест“

Прегледи: ...

Дата: 17-Мај-2024

Време траење: 00:01:00

Категории: КУЛТУРА

Свечено затворање на 20-то јубилејно издание на „Танц Фест“ Скопје, со гостување на светската кореографска sвезда Мурад Мерзуки. Програмата „Паралели“ која траеше повеќе од еден месец, ја означува соработката на фестивалот и Националната опера и балет и опфаќа три современи кореографии на домашни автори.