Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Интервју со евроамбасадорот Дејвид Гир

Прегледи: ...

Дата: 15-Мај-2024

Време траење: 00:32:11

Категории: МАКЕДОНИЈА

Европската интеграција, реформите, владеењето на правото, почитувањето на договорите – ова се само дел од прашањата за евроамбасадорот Дејвид Гир, којшто беше гостин во Македонската телевизија. Со шефот на европската делегација разговараше Мартин Пушевски.