Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Европскиот фронт ги обжали одлуките на ДИК

Прегледи: ...

Дата: 15-Мај-2024

Време траење: 00:01:47

Категории: МАКЕДОНИЈА

Европскиот фронт ќе ги обжали одлуките за прегласување, најави и кривични пријави против членовите на Државната изборна комисија. По одлуката на Државната изборна комисија за прифатените приговори, течат роковите за најавените тужби до Управниот суд за парламентарните избори. Управниот, пак, има рок од 48 часа да одлучи по жалбите на партиите…

Миле Ристески