Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
„Генералка викенд“ - еколошка акција за почиста Шар Планина

Прегледи: ...

Дата: 15-Мај-2024

Време траење: 00:01:46

Категории: МАКЕДОНИЈА

На Шара се отстранија стотици тони отпад во рамки на еко-акцијата „Генералка викенд“. Се чистеше долж патот кој ги поврзува шарпланинските села Вешала и Бозовце. Во акцијата беа вклучени Армијата, Единицата за брзо распоредувања, Националниот парк Шар планина, Центарот за управување со кризи...

Зоран Димовски