Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Силјановска- Давкова: Ова е почеток на едно ново време

Прегледи: ...

Дата: 24-Апр-2024

Време траење: 00:12:07

Категории: МАКЕДОНИЈА

Обраќање на кандидатката за претседател поддржана од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата, Гордана Силјановска- Давкова.