Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Османи нуди акциски план за економски раст

Прегледи: ...

Дата: 19-Апр-2024

Време траење: 00:03:03

Категории: ЕКОНОМИЈА

На средба со претставници на Стопанската комора на Северна Македонија, тој предложил претседателот на државата да создаде Национален совет за економски раст, со кој ќе претседава претседателот како креатор на државен консензус...

Игор Панов