Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Кочоски: Трендот на иселување не може да го сопреме, тој ќе продолжи

Прегледи: ...

Дата: 14-Апр-2024

Време траење: 00:01:45

Категории: ЕКОНОМИЈА

Работата на брод, во хотел или во ресторан за брза храна во странство е сè уште поатрактивна од работа во татковината. Во овие дејности за само неколку месеци, откако „Отворен Балкан“ ги крена рампите, во странство се вработиле над 2.000 Македонци …

Борис Грујоски