Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Македонците се вработуваат преку „Отворен Балкан“

Прегледи: ...

Дата: 14-Апр-2024

Време траење: 00:03:54

Категории: ЕКОНОМИЈА

Организирано како студенти заминуваат на привремена работа во странство. Најчесто така отвораат терен за по завршување на образованието да заминат од државава. Од агенциите за посредување велат дека бројката континуирано се зголемува и без државна стратегија тешко може да се сопре одливот на кадри. Борис Грујоски разговара со Зоран Кочоски.