Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
САД предупредуваат од ирански напади врз Израел, Тел Авив тврди дека е подготвен за секое сценарио

Прегледи: ...

Дата: 12-Апр-2024

Време траење: 00:01:20

Категории: СВЕТ

Очите на светската јавност вперени кон Блискиот Исток. САД предупредија – Иран може да го нападне Израел во следните 48 часа. Од Тел Авив велат дека се подготвени за какво било сценарио. Македонското МНР со апел да не се патува во Израел и регионот …

Маријана Димовска