Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Таравари на средба со граѓани во Старата скопска чаршија

Прегледи: ...

Дата: 12-Апр-2024

Време траење: 00:01:31

Категории: МАКЕДОНИЈА

Таравари смета дека старата чаршија по урнек на другите треба да е културен центар, па вели мора да се инвестира во неа. Задоволен е од досегашниот тек на кампањата, иако вели, има притисоци во администрацијата.

Миле Ристески