Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Приватните специјализанти се подготвуваат за генерален штрајк

Прегледи: ...

Дата: 12-Апр-2024

Време траење: 00:01:00

Категории: МАКЕДОНИЈА

На Детска клиника недостасуваат медицински сестри, а од понеделник ќе остане и без 20 специјализанти. Директорката Чолакова уверува дека генералниот штрајк на приватните специјализанти нема да се одрази врз работата на здравствената установа...

Андријана Ѓурческа