Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Слаб раст на БДП и намалување на инфлацијата

Прегледи: ...

Дата: 11-Апр-2024

Време траење: 00:04:41

Категории: ЕКОНОМИЈА

Растот на македонската економија забавува. Недоволно се инвестира во инфраструктура. Светска банка прогнозира дека годинава, растот на БДП ќе изнесува едвај 2,5 проценти, а инфлацијата ќе продолжи да се намалува. Деталите за најновиот извештај на Светска банка ги има Александра Велинова.