Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
7,4 милиони денари за подобрување на животот во селата

Прегледи: ...

Дата: 11-Апр-2024

Време траење: 00:01:20

Категории: ЕКОНОМИЈА

Со 7,4 милиони денари годинава ќе се поддржуваат проекти и ќе се инвестира во подобрувањето на квалитетот на животот во руралните средини. Средствата се наменети за селски патишта, мостови, водоснабдување, добиточни пазари, за младински и за културни центри. Неповратната финансиска помош локалните власти можат да ја добијат преку програмата за рурален развој …

Методија Трајков