Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Македонски фирми добиваат можност за пристап до пазарот на НАТО-Алијансата

Прегледи: ...

Дата: 8-Апр-2024

Време траење: 00:00:47

Категории: ЕКОНОМИЈА

Македонски фирми добиваат можност за пристап до пазарот на НАТО Алијансата. Министерството за одбрана оформува центар за нивна поддршка во процесот на регистрација и евидентирање. Досега во регистарот се внесени 44 економски оператори кои ќе имаат можност да учествуваат на тендерите што ги објавува Алијансата.