Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Јадеме увезено и скапо овошје

Прегледи: ...

Дата: 6-Апр-2024

Време траење: 00:01:35

Категории: ЕКОНОМИЈА

Земјава нема јасна стратегија за земјоделството. Увозот на храна од годинава во година се зголемува, извозот се намалува. Ако порано со камиони надвор испраќавме 10 илјади тони праски, лани само 4 илјади. На македонската трпеза има увезено и скапо овошје.

Сузана Трајковска