Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Постапка за работното време за работниците на „Бехтел и Енка“

Прегледи: ...

Дата: 3-Апр-2024

Време траење: 00:02:42

Категории: МАКЕДОНИЈА

Уставниот суд на седница одлучува за работните часови за „Бехтел и Енка“, откако синдикатите бурно реагираа дека 60 часа неделно е многу за работниците, особено оние кои работат на отворено.
Борис Грујоски известува.