Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
НАТО со план за долгорочна поддршка на Украина, Македонија ќе го зголеми воениот буџет на 2,15% од БДП до 2025-та

Прегледи: ...

Дата: 3-Апр-2024

Време траење: 00:01:48

Категории: МАКЕДОНИЈА

НАТО планира зголемена долгорочна помош од 100 милијарди евра за Украина, која треба да биде усогласена пред самитот во Вашингтон на 75-годишнината од Алијансата. Шефот на дипломатијата, Бујар Османи, укажа дека и земјава ќе учествува во оваа финансиска помош и дека ќе го зголеми воениот буџет на 2,15% БДП до 2025-тата за да го распореди товарот со сојузниците…

Ирина Гелевска