Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Кандидатите за претседател, освен Јакимовски, потпишаа кодекс за фер и демократски избори

Прегледи: ...

Дата: 2-Апр-2024

Време траење: 00:02:54

Категории: МАКЕДОНИЈА

Шест кандидати за претседател потпишаа кодекс за фер и демокртски избори. Стевчо Јакимовски рече дека ќе го почитува, но одлучи да не го потпише. Преостанатите ставија потпис, а претседателот на ДИК ги потсети дека имаат обврска и да го почитуваат...

Миле Ристески