Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Конвенција на Стево Пендаровски

Прегледи: ...

Дата: 2-Апр-2024

Време траење: 00:05:34

Категории: МАКЕДОНИЈА

Претседателскиот кандидат, Стево Пендаровски, кој на претстојните претседателски избори се трка за втор мандат за шеф на државата, денеска ќе одржи Конвенција на која ќе ја претстави изборната програма. Известува Борис Грујоски.