Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
На полноќ истекува рокот за поднесување на кандидатските листи за пратеници

Прегледи: ...

Дата: 2-Апр-2024

Време траење: 00:02:05

Категории: МАКЕДОНИЈА

Вечерва на полноќ истекува рокот за доставување на кандидатските листи за парламентарните избори. До овој момент, до ДИК имаат поднесено само коалициите на СДСМ и на ВМРО-ДПМНЕ и партијата „Родина“. ДИК денеска го заклучи и избирачкиот список…

Александра Спировска