Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Гонењето на воените злосторства, тема на дискусија во Хаг

Прегледи: ...

Дата: 2-Апр-2024

Време траење: 00:02:02

Категории: СВЕТ

Во Хаг, конференција за воени злосторства во Украина. Зеленски бара правдата да биде задоволена. Путин се пофали, 3,2 милиони жители од окупираните територии добиле руски пасоши. Американскиот државен секретар Блинкен порача, неопходно е да ѝ се испрати повеќе оружје на Киев...

Маријана Димовска