Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Започна расправата во Хаг за руската агресија врз Украина

Прегледи: ...

Дата: 2-Апр-2024

Време траење: 00:01:46

Категории: СВЕТ

Гонењето на воените злосторства во Украина, тема на дискусија на министри и официјални претставници од десетици земји, во Хаг. Украински беспилотни летала ја нападнаа третата по големина рафинерија во Русија, во Татарстан. Германското Министерство за одбрана соопшти дека земјата ќе и помогне на Чешка да ја зголеми доставата на муниција за Украина...

Маријана Димовска