Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Бомгартнер и Ларсон Џајн: Воената агресија на Русија во Украина има висока цена

Прегледи: ...

Дата: 2-Март-2024

Време траење: 00:12:07

Категории: МАКЕДОНИЈА

Воената агресија на Русија во Украина има висока цена, не само за нападнатата земја, но и за Руската Федерација и за светот воопшто. Европа со потпишувањето на безбедносните договори со Киев, со воена и друга помош застанува поцврсто зад територијалниот интегритет и суверенитет на Украина, велат францускиот и шведскиот амбасадор во интервјуто за Македонската телевизија. Никој не го посакува мирот повеќе од Украина, но тој нема да се случи под руски услови. НАТО набрзо, со приемот на Шведска, и официјално ќе го заокружи Балтикот како сојузничка територија.
Со амбасадорите Сирил Бомгартнер и Ами Ларсон Џајн разговараше Зоран Богатинов.