Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Петрова: Власта наголемо ги задолжува граѓаните

Прегледи: ...

Дата: 2-Март-2024

Време траење: 00:05:56

Категории: ЕКОНОМИЈА

Оваа Влада работи недомаќински и лошо менаџира со буџетските пари, вели во интервју за Македонската Телевизија заменик министерката за финансии во техничката влада, Елена Петрова. Според неа, загрижува фактот што државава на големо се задолжува дома, но и на странскиот пазар, па затоа алармира дека можно е да се продлабочи буџетската дупка. На прашањето дали има доволно пари за капитални инвестиции, како што се изградба на патишта, училишта, болници, Петрова кратко кажа „не“, оти парите морале да заминат за пополнување на други дупки кои власта, како што вели, свесно ги направила. Со Елена Петрова, разговараше Борис Грујоски.