Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Силјановска- Давкова е претседателски кандидат на ВМРО-ДПМНЕ

Прегледи: ...

Дата: 2-Март-2024

Време траење: 00:06:15

Категории: МАКЕДОНИЈА

Со 444 гласа од 454 присутни делегати на конвенцијата на ВМРО-ДПМНЕ, и официјално е потврдена кандидатурата на Гордана Силјановска-Давкова за претседател на државата на претстојните претседателски избори.
Некој го разубавува Уставот, некој се обидува да го севернизира, но ќе остане доказ за тоа кој е во право, а кој не, нагласи Силјановска- Давкова во своето обраќање. Ве уверувам дека ќе градам сојузи и сојузништва, дека ќе интегрирам, а нема да дезинтегрирам, порача таа.
Од конвенцијата на ВМРО-ДПМНЕ известува Миле Ристески.