Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
По две години поминати низ болниците од регионот, за Кара дијагноза ќе се бара во Шпанија

Прегледи: ...

Дата: 2-Март-2024

Време траење: 00:02:14

Категории: МАКЕДОНИЈА

Со константна борба за секој здив, болки до агонија, но без конкретна дијагноза и терапија, семејството на малата Кара одлучува спасот да го бара во европските држави. Ова е последниот случај за апел за хуманитарна помош кој ја вознемири јавноста...

Марина Стојанова Тонева