Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Битка со дронови, погодени Санкт Петербург и Одеса

Прегледи: ...

Дата: 2-Март-2024

Време траење: 00:02:13

Категории: СВЕТ

Во периодот меѓу артилериските стрелби, и Украина и Русија ги користат беспилотните експлозивни летала. Украинско експлодираше, веројатно првпат во станбен комплекс во Санкт Петербург, во Русија. Вториот, руски дрон ја погоди Одеса. Во урнатините има најмалку три жртви. Италија најави дека во јуни ќе организира конференција на седумте најразвиени за поддршка на Украина и на постојниот светски поредок…

Зоран Богатинов