Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Прекин на огнот во Газа до Рамазан, хуманитарна помош се праќа по воздушен пат

Прегледи: ...

Дата: 2-Март-2024

Време траење: 00:02:17

Категории: СВЕТ

Прекин на огнот во Газа до муслиманскиот празник Рамазан – остануваат напорите на главните посредници во разговорите Катар и Египет за окончување на војната меѓу Израел и Хамас и по крвавиот напад врз хуманитарниот конвој во кој животот го загубија над 110 цивили. Вашингтон испраќа хуманитарна помош во Газа по воздушен пат…

Маја Стојанова