Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Старите лични карти сè уште важат за влез во соседна Србија, но старите пасоши не

Прегледи: ...

Дата: 2-Март-2024

Време траење: 00:04:21

Категории: МАКЕДОНИЈА

Старите лични карти сè уште важат. Во соседна Србија нема проблем да се влезе со нив. Но, со стар пасош – не. Назад уште од граничниот премин Табановце. Известува Елена Георгивска.