Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Саботно пазарење со незагарантирани цени, и џебовите и торбите попразни

Прегледи: ...

Дата: 2-Март-2024

Време траење: 00:04:21

Категории: ЕКОНОМИЈА

Сабота е ден за пазарење. Но, од оваа веќе нема загарантирани цени. Поплиток џеб, попразни торби. Анита Димитријевска-Велковска излезе во градот да ги праша граѓаните – попосно или помрсно?