Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Конвенција на ВМРО-ДПМНЕ за кандидатурата на Силјановска-Давкова

Прегледи: ...

Дата: 2-Март-2024

Време траење: 00:06:52

Категории: МАКЕДОНИЈА

„На Македонија и на граѓаните им треба претседател кој ќе биде лидер на нацијата и кој ќе ги води по тој пат со заштитени национални интереси“ - порака од трибините на ВМРО-ДПМНЕ пред Конвенцијата каде што официјално ќе биде промовирана Гордана Силјановска-Давкова. Известува Миле Ристески.