Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Младите во руралните средини не се информирани за мерките за бизнис можности

Прегледи: ...

Дата: 2-Март-2024

Време траење: 00:01:49

Категории: ЕКОНОМИЈА

Голем број млади во земјава не се информирани какви бизнис можности и мерки им се нудат. Најтешко е во руралните средини. Младите и невладините организации бараат институциите да не спијат за потребите на младите, зашто неповратно ќе ја напуштат земјава …

Елизабета Митреска