Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
За заштита на граѓаните од ценовен шок се бара спас од инспекторите

Прегледи: ...

Дата: 1-Март-2024

Време траење: 00:02:46

Категории: ЕКОНОМИЈА

Дали и колку ќе се зголемат цените на храната, единствено познато во овој момент е неизвесноста. Од Организацијата на потрошувачи очекуваат да има покачување на цените, но велат дека не е во ред што потрошувачите се доведуваат во ситуација на страв околу ценовните шокови. Од ДПИ велат дека се на терен и ја следат состојбата со цените...

Ана Јосифоска – Тодоровска