Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Од денеска укината мерката гарантирани цени, трговците најавуваат ценовни поместувања

Прегледи: ...

Дата: 1-Март-2024

Време траење: 00:02:22

Категории: ЕКОНОМИЈА

Од денеска престанува да важи владината мерка за загарантираните цени на основните прехранбени продукти. Се укинува и одлуката за намалени увозни давачки за зеленчукот. Граѓаните стравуваат од нов ценовен шок, институциите најавуваат засилени инспекциски контроли. Сè уште се чека пратениците во Собранието да го донесат Законот за нефер трговски практики, со којшто треба да се амортизира состојбата …

Александра Велинова