Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Се бара брза и независна истрага за нападот во Газа

Прегледи: ...

Дата: 1-Март-2024

Време траење: 00:01:48

Категории: СВЕТ

Кој е виновен за нападот на хуманитарниот конвој во Појасот Газа. Меѓународните организации бараат брза и независна истрага за смртта на над 100 луѓе и стотици повредени кои беа нападнати додека чекаа хуманитарна помош. Тел Авив негира вмешаност, Вашингтон бара да се разгледаат сите релевантни извештаии. По последните случувања, најавениот прекин на огнот меѓу Израел и Хамас ставен во прашање...

Маријана Димовска