Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Интервентна финансиска помош за одгледување на сончоглед

Прегледи: ...

Дата: 1-Март-2024

Време траење: 00:01:11

Категории: ЕКОНОМИЈА

Производителите на сончоглед кои го предале производството во преработувачки капацитети имаат право на субвенција од 5 денари за килограм. Парите се обезбедени од Интервентен фонд за земјоделството за 2024 година …
Методија Трајков