Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Одбраната на таткото на Вања на седница во скопска Апелација побара укинување на притворот

Прегледи: ...

Дата: 22-Фев-2024

Време траење: 00:01:38

Категории: МАКЕДОНИЈА

Обвинителството нема докази за инволвираност на таткото на Вања, Александар, во нејзиното убиство, тврди одбраната и побара укинување на притворот. Одлука од судот ќе се чека до 5-ти март. Од турските власти се чека да го испорачаат осомничениот Љупчо Палевски, клучен за истрагата. Лога тврди, екстрадицијата брзо се заврши...

Анита Димитријевска – Велковска