Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Убиствата во миг чести кај семејствата со нарушени релации

Прегледи: ...

Дата: 22-Фев-2024

Време траење: 00:01:50

Категории: МАКЕДОНИЈА

Убиствата во миг се честа појава кај семејствата со нарушени релации. Доколку веќе постојат конфликтни релации, многу тешко можат да се надминат во кругот на семејство, без помош на институциите, оценуваат стручните лица. Јавноста вчера ја вознемири двојното убиство во кумановското село Габреш …

Елена Георгиевска