Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Претседателската трка ќе обезбеди мерење на рејтингот на партиите, аналитичарите очекуваат квалитетна дебата

Прегледи: ...

Дата: 22-Фев-2024

Време траење: 00:02:45

Категории: МАКЕДОНИЈА

Се филтрираат претседателските кандидати-предлог и на големите и на помалите политички партии. Анилитичарите очекуваат квалитетна дебата меѓу нив. Велат, трката ќе обезбеди и директно мерење на рејтингот на партиите. Аналитичарот Трошановски очекува повторно во втор круг да се тркаат фаворитите на СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ.

Миле Ристески